Praiha da Luz

21 april 2025 - Lagos, Portugal

We gaan van de ene mooie praiha naar de andere. Gisteren gingen we linksaf vanuit de camping. Vandaag was 't rechtsaf. Binnendoor en achterom naar Praiha da Luz. Luz is een mooi vakantieoord met een leuke boulevard en een rotswand die heel mooi de verschillende lagen laat zien die zijn ontstaan in de loop ter tijd.  Luz staat ook bekend om de vermissingszaak van Madeleine McCann. Het driejarig meisje wat op de avond van 3 mei 2007 spoorloos verdween uit haar slaapkamer van een vakantieappartement in Praiha da Luz. Haar ouders waren op dat moment in een restaurant in de buurt. Toen ze terugkwamen was 't meisje verdwenen. En tot op de dag van vandaag is ze nooit teruggevonden.

Wij hebben lekker op de boulevard een hapje zitten eten en drinken en hebben 't gebeurde van destijds losgelaten. Hoe triest 't ook was.  Als toetje hebben we nog een heerlijk handmade tiramisu ijsje zitten eten. En dat met uitzicht op zee. Ik zeg: wie doet je wat. We klagen niet. Het zonnetje begon weer te schijnen. En als dat zonnetje zich laat zien is het ook meteen warm. De thermometer gaf 25 gr. aan.  De inwendige mens was voldaan dus konden we aan de terugweg beginnen. Het was of dezelfde weg terug, of via de doorgaande weg. Dus dan is de keuze niet moeilijk. Weer binnendoor en achterom. Het was weer een fijne dag. We zijn weer klaar voor de reisdag van morgen.

1. Joost:
    21 april 2025
    Welke onverantwoorde laat hun kind van 3 dan ook achter in een bungalow terwijl ze zelf naar een restaurant gaan...gelukkig gaat het jullie beter af en genieten jullie volop..